Retourneren

Retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Aanmelden kan via onze contactpagina. U dient de verkregen factuur mee te sturen met uw retour. De factuur heeft u ontvangen per e-mail en is ook met de bestelling meegezonden.

Zijn er kosten aan het retourneren verbonden?

U ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour. De kosten voor het terugzenden zijn helaas wel voor eigen rekening.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?

Neem contact op met de klantenservice dan proberen wij u verder te helpen.

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Wanneer u een product retour stuurt wordt deze binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en verwerkt. Om uw retour zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat u de aangegeven procedure volgt en de factuur mee verzendt.

Formulier om te retourneren

Met dit formulier kunt u een product retourneren. U vult het in en ontvangt van ons een bericht wat u verder moet doen.

[contact-form-7 id=”902″ title=”Retourneren”]